Ingatlan fotózás

Modern ingatlan megjelenítés

Gyors ingatlan értékesítés alapja a figyelem felkeltő megjelenítés!

Jártál már így?

Ingatlant kerestél az interneten és a képek kicsik, homályosak voltak? Fölöslegesen kerested fel az ingatlant, mert a fotók nem voltak jók és azt gondoltad majd élőben jobb lesz a hatás? Amennyiben jártál így, és ezt a  hibát te már nem akarod elkövetni az ingatlan értékesítéseddel kapcsolatban akkor jó helyen jársz!

Keltsd fel a figyelmet egy vonzóbb megjelenítéssel!

Nyújts nagyobb élményt a potenciális vásárlóknak!

Több érdeklődőt tudsz elérni, ha úgy mutatod meg ingatlanod, hogy részletesebben át tudja nézni az ingatlan akár több pontját.
Megjelenítést 360 panoráma képekkel, vagy 360 virtuális sétával, ahol helyiségről helyiségre be tudja mindenki járni az ingatlant.
Alább egy 360 panoráma kép látható, mobilon az ujjad segítségével tudod körbejárni a  szobát, asztali gépen az egérrel tudod mozgatni a képet, az egér görgővel pedig nagyítani tudsz.
Google megjelenítés, egyszerűen beillesztheti hirdetésbe a linket. Akár az egész ingatlanról virtuális sétát rakunk össze, ahol a potenciális érdeklődök megnézhetik ingatlanát, még a személyes bemutatás előtt.
Egyszerűbb módja az ingatlan bemutatásnak az ingatlan jó megfotózása, ahol néhol sima panoráma képekkel színezzük a  megjelenítést.

Terek