Fotózz velünk!

Megörökítjük pillanataid!

Már készen állnak karácsonyi díszleteink!

Karácsonyi fotózások már foglalhatók!

Három berendezett díszlettel várunk!

Karácsonyi fotózás felnőttek és gyermekek részére!

Három változatos karácsonyi berendezés!

Stúdió fotózás Árak

Értednő: Karácsonyi,Családi,Gyermek,Kismsma,

Portré,Modell,Divat,Glamour-Boudoir alap fotózásokra.

Külön igények- kérések változtathatják a  fotózás árát.

Studió fotózás - Mini 30 perc : 15 000 Ft

A fotózás időtartama 30 perc a megérkezéstől kezdve, ebben benne van az öltözködés és a  fotózás. 1 háttér vagy díszlet használata.Érkezz pontosan mert utánad is érkeznek fotózásra :) A fotózás időtartamt nem tudunk növelni ezért foglaj annyi időtartamra amennyi neked a  legkényelmesebb. A fotózás 8db retusált fotót tartalmaz amiket te válogatshatsz ki az összes képszámból otthonodban. Minden fotót a rendelkezésedre bocsájtunk ami a stúdiófotózáson elkészült.

Studió fotózás - Alap 60 perc :  25 000 Ft

A fotózás időtartama 60 perc a megérkezéstől kezdve, ebben benne van az öltözködés és a  fotózás. Az egész studió használata benne van az árban!Érkezz pontosan mert utánad is érkeznek fotózásra :) A fotózás időtartamt nem tudunk növelni ezért foglaj annyi időtartamra amennyi neked a  legkényelmesebb. A fotózás 20db retusált fotót tartalmaz amiket te válogatshatsz ki az összes képszámból otthonodban. Minden fotót a rendelkezésedre bocsájtunk ami a stúdiófotózáson elkészült.

Studió fotózás - Prémium 60 perc : 50 000 Ft

A fotózás időtartama 60 perc a megérkezéstől kezdve, ebben benne van az öltözködés és a  fotózás. Az egész studió használata benne van az árban! Érkezz pontosan mert utánad is érkeznek fotózásra :) A fotózás időtartamt nem tudunk növelni ezért foglaj annyi időtartamra amennyi neked a  legkényelmesebb. A fotózás 30 db retusált fotót tartalmaz amiket te válogatshatsz ki az összes képszámból otthonodban. Minden fotót a rendelkezésedre bocsájtunk ami a stúdiófotózáson elkészült. 26 oldalas Mini fotókönyvet adunk vagy 30 db nyomatott fotót.

Stúdióban váltócipő használata kötelező!

Ezért ha tudsz hozzd magaddal sajátod, vagy mi biztosítunk számodra váltó papucsot.

Miért is fontos ez? Stúdiónkban pici babák, kisgyerekek, kismamák is fotózkodnak ezért fontos a higiénia.

Foglalj időpontot stúdióba az alábbi mezőben!

Stúdió fotózás

Kedvenc fotózásaink egyike a stúdió fotózás. A stúdióban igazán lazán viselkednek az emberek mert nem egy kültéri fotózásról van szó ahol mások figyelhetnek.

Milyen fotózást vállalunk?

Bármit amit megálmodsz! Találd ki és mi meg valósítjuk!