Fotózz velünk!

Megörökítjük pillanataid!

Várunk egész évben!

Díszleteink több fotózási stílusnak is lehetőséget adnak!

Kismama és családi fotózások is!

Szülinapi fotózások 1-100 éves korig és azon túl is :) !

Stúdió fotózás Árak

Értednő: Karácsonyi,Családi,Gyermek,Kismsma,

Portré,Modell,Divat,Glamour-Boudoir alap fotózásokra.

Külön igények- kérések változtathatják a  fotózás árát.

Egyszínű papírháttér használatára darabonlént 1500 Ft amortizációs díjat számolunk!

Studió fotózás - Mini 30 perc : 15 000 Ft

A stúdió foglalás időtartama 60 per ez magában foglalja az érkezést és a  távozást is. A fotózás időtartama maximum 20 perc, ebben benne van az öltözködés..Érkezz pontosan mert utánad is érkeznek fotózásra :) A fotózás időtartamt nem tudunk növelni ezért foglaj annyi időtartamra amennyi neked a  legkényelmesebb. A fotózás 10 db retusált fotót tartalmaz amiket te válogatshatsz ki az összes képszámból otthonodban. Minden fotót a rendelkezésedre bocsájtunk ami a stúdiófotózáson elkészült. A fotók átadása digitálisan történik. Lehetőség van papírkép előhívására is ami 50 ft db áron tőrténik.

Studió fotózás - Alap 60 perc :  25 000 Ft

A stúdió foglalás időtartama 60 per ez magában foglalja az érkezést és a  távozást is. A fotózás időtartama 40 perc, ebben benne van az öltözködés. Az egész studió használata benne van az árban!Érkezz pontosan mert utánad is érkeznek fotózásra :) A fotózás időtartamt nem tudunk növelni ezért foglaj annyi időtartamra amennyi neked a  legkényelmesebb. A fotózás 20db retusált fotót tartalmaz amiket te válogatshatsz ki az összes képszámból otthonodban. Minden fotót a rendelkezésedre bocsájtunk ami a stúdiófotózáson elkészült.A fotók átadása digitálisan történik. Lehetőség van papírkép előhívására is ami 50 ft db áron tőrténik.

Studió fotózás - Prémium 60 perc : 35 000 Ft

A stúdió foglalás időtartama 60 per ez magában foglalja az érkezést és a távozást is. A fotózás időtartama 40 perc, ebben benne van az öltözködés. Az egész studió használata benne van az árban! Érkezz pontosan mert utánad is érkeznek fotózásra :) A fotózás időtartamt nem tudunk növelni ezért foglaj annyi időtartamra amennyi neked a  legkényelmesebb. A fotózás 32 db retusált fotót tartalmaz amiket te válogatshatsz ki az összes képszámból otthonodban. Minden fotót a rendelkezésedre bocsájtunk ami a stúdiófotózáson elkészült. A fotók átadása digitálisan történik. Lehetőség van papírkép előhívására is ami 50 ft db áron tőrténik.

Stúdióban váltócipő használata kötelező aminek megtísztítottad a  talpát is!

Ezért ha tudsz hozzd magaddal sajátod, vagy mi biztosítunk számodra váltó papucsot.

Miért is fontos ez? Stúdiónkban pici babák, kisgyerekek, kismamák is fotózkodnak ezért fontos a higiénia.

Foglalj időpontot stúdióba az alábbi mezőben!

Stúdió fotózás

Kedvenc fotózásaink egyike a stúdió fotózás. A stúdióban igazán lazán viselkednek az emberek mert nem egy kültéri fotózásról van szó ahol mások figyelhetnek.

Milyen fotózást vállalunk?

Bármit amit megálmodsz! Találd ki és mi meg valósítjuk!