Jelenlegi díszleteinket itt láthadod és a Facebookon

Kövess minket a facebookon, hogy értesülj a friss információkról!

Facebook

Fotózz velünk!

Megörökítjük pillanataid!

Békéscsabai fotóstúdiónkról néhány szóban!

65 nm-en, tágas egyedi nagy térben fotózunk! Rendelkezünk beredezett díszletekkel, amiket időközönkén változtatunk. A friss díszleteket weboldalunkon vagy közösségi csatornáinkon láthatod. Fotóstúdiónkban a  hagyományos papírhátterek is megtalálhatók, hogy még változatosabb legyen egy fotósorozat.  Kultúrált környezetben fotózunk, ahol biztosítunk öltözőt és mosdót is.

Várunk egész évben!

Díszleteink több fotózási stílusnak is lehetőséget adnak!

Kismama és családi fotózások is!

Szülinapi fotózások 1-100 éves korig és azon túl is :) !

Stúdió fotózás Árak

Értednő: Karácsonyi,Családi,Gyermek,Kismsma,

Portré,Modell,Divat,Glamour-Boudoir alap fotózásokra.

Csomagon felül rendelt képek ára: 1500 Ft/ db

 

Stúdió fotózás - Mini 30 perc : 25 000 Ft

A stúdió foglalás időtartama 30 perc ez magában foglalja az érkezést és a  távozást is. Egy díszlet használata van a  csomagárban. A fotózás időtartama maximum 20 perc, ebben benne van az öltözködés..Érkezz pontosan mert utánad is érkeznek fotózásra :) A fotózás időtartamát nem tudunk növelni ezért foglaj annyi időtartamra amennyi neked a  legkényelmesebb. A fotózás 10 db retusált fotót tartalmaz amiket te válogatshatsz ki az összes képszámból otthonodban. Válogatásra elküldött fotók vízjellel ellátott fotók. A válogatási és a kész fotók átadása digitálisan történik. Lehetőség van papírkép előhívására is ami 100 ft db áron tőrténik. A csomag ajánlaton felül is kérhetsz plusz fotókat, aminek 1500 Ft darabja.

Stúdió fotózás - Alap 60 perc :  30 000 Ft

A stúdió foglalás időtartama 60 perc ez magában foglalja az érkezést és a  távozást is. A fotózás időtartama maximum 40 perc, ebben benne van az öltözködés. Két díszletet választhatsz a fotózáshoz. Érkezz pontosan mert utánad is érkeznek fotózásra :) A fotózás időtartamát nem tudunk növelni ezért foglaj annyi időtartamra amennyi neked a  legkényelmesebb. A fotózás 20db retusált fotót tartalmaz amiket te válogatshatsz ki az összes képszámból otthonodban. Válogatásra elküldött fotók vízjellel ellátott fotók. A válogatási és a kész fotók átadása digitálisan történik. Lehetőség van papírkép előhívására is ami 100 ft db áron tőrténik. A csomag ajánlaton felül is kérhetsz plusz fotókat, aminek 1500 Ft darabja.

Stúdió fotózás - Prémium 60 perc : 35 000 Ft

A stúdió foglalás időtartama 60 perc ez magában foglalja az érkezést és a távozást is. A fotózás időtartama maximum 40 perc, ebben benne van az öltözködés. Az egész stúdió használata benne van az árban! Érkezz pontosan mert utánad is érkeznek fotózásra :) A fotózás időtartamát nem tudunk növelni ezért foglaj annyi időtartamra amennyi neked a  legkényelmesebb. A fotózás 20 db retusált fotót tartalmaz amiket te válogatshatsz ki az összes képszámból otthonodban. Válogatásra elküldött fotók vízjellel ellátott fotók. A válogatási és a kész fotók átadása digitálisan történik. Lehetőség van papírkép előhívására is ami 100 ft db áron tőrténik. A csomag ajánlaton felül is kérhetsz plusz fotókat, aminek 1500 Ft darabja.

Stúdió fotózás - Nagyfelbontású nyersanyag átadása ami a fotózáson készült : 5 000 Ft

Stúdióban váltócipő használata kötelező aminek megtísztítottad a  talpát is!

Ezért ha tudsz hozzd magaddal sajátod, vagy mi biztosítunk számodra váltó papucsot.

Miért is fontos ez? Stúdiónkban pici babák, kisgyerekek, kismamák is fotózkodnak ezért fontos a higiénia.

Foglalj időpontot stúdióba az alábbi mezőben!

Stúdió fotózás

Kedvenc fotózásaink egyike a stúdió fotózás. A stúdióban igazán lazán viselkednek az emberek mert nem egy kültéri fotózásról van szó ahol mások figyelhetnek.

Milyen fotózást vállalunk?

Bármit amit megálmodsz! Találd ki és mi meg valósítjuk!

Előtte - Utána

A stúdiónk háttere 2,7 méter mégis a 3 vitéz legény mögött eltörpül.:) Ezért egy kis utómunkára szükség volt!

beforeafter