Esküvő fotózás

Az esküvő fotózás egy pár életében meghatározó pillanat Ahhoz, hogy az esküvői emlékek örökre megmaradjanak, nincs más fontosabb, mint a professzionális esküvői fotózás. Legyen szó romantikáról, érzelmekről vagy pillanatok varázsáról, Én arra törekszem, hogy minden egyes különleges pillanatot megörökítsek.

Árak

Kisesküvőt tervezel? Vagy a lakodalomban már nem kell fotózni? Itt találsz néhány csomag ajánlatot kisesküvő fotózásra.

Lakodalom / Rendezvény fotózás

80 000 Ft

  • Fotózás a rendezvényen
  • Fotózás hajnal 1:00-ig
  • Ingyenes kiszállás
  • 100 db színkorrigált nagyfelbontású fotó
  • Teljes sorozat átadása - Full Hd felbontásban
  • A nyagyfelbontású fotókat magad választhatod ki ízlésed szerint

Lakodalmat tervezel?

Kérj Árajánlatot!

Eltérnek az igényeid? Kérj egyedi ajánlatot!  Írd le hol lesz a  rendezvény, hány szertartás lesz. Hol szeretnétek a  kreatív fotózást. Hány fős lesz a  rendezvény. stb.

Előkészületek Fotózása

Általában több részből áll az előkészületek fotózáa. Lehet szolgáltatóknál - Kozmetikai szalon , Fodrász szalon, Esküvői rendezvény helyszín vagy akár egy szülői háznál. A spontán fotózás mellett néhány beállított kép is készül. Szülői háznál vagy a rendezvény helyszínén lehet szülőkkel testvérekkel, koszorús lányokkal vagy barátokkal a fotózás. Teljes sorozatot digitális formában adom át amiből kedvedre választhatod ki a  csomagban szereplő darabszámot.

Szertartás Fotózása

Szertartás fotózáson pillanat képek készülnek. A kimondott boldogító igennel a tanuk aláírásával, gratulációval. Készülnek beállított csoportképek, csokordobásról és egyéb formában amit a  menyasszony és a  vőlegény szeretne. Szertartás fotózása lehet polgári vagy templomi szertartás. A csomagban szereplő ár egy szertartáshelyszínre vonatkozik. Például ha van egy polgári szertartásod és szeretnél mellé egy templomi szertartást is, annak a plusz költsége 30 000 Ft.

 

Kreatív Páros Fotózás

A kreatív fotózás általatok választott egy helyszínen vagy környezetben zajlik, például Szadkígyósi Kastélynál ahol bejárjuk a fontosabb részeit a parknak és a kastélynak. Amennyiben rám bízzátok a fotózást akkor az én általam gondolt folyamatban megyünk. Én hozom a  beállításokat és én javaslom őket és finom hangolom számotokra. Természetesen ha láttatok olyan beállítást amit szeretnétek ezeket előzetesen megbeszéljük. A csomagban szereplő fotózás maximum 1:30 percig tart. Általában az adott napon de legkésőbb másnap megkapjátok. (kisesküvő fotózás esetén aznap)

 

 

Lakodalom Fotózás

"Életre szóló Pillanatok: Együtt Ünnepeljük a Nagy Napot"

Egy lakodalom fotózása az érzelmek, boldogság és szeretet megörökítése a kamerával. A fotós szerepe az, hogy minden fontos pillanatot megörökítsen, ami emlékezetessé teszi ezt a különleges napot.

Nyitótánc Fotózás:

Az első tánc, ami az új fejezetet kezdi a párok életében. A nyitótánc fotózása arról szól, hogy az első pillanatot megörökítsük, amikor a párok egymásra néznek a táncparketten.

Tortavágás és Játékok:

A játékos pillanatok és a tortavágás mind a boldogság és derű pillanatai. Ezek a szórakoztató pillanatok kínálnak lehetőséget a vicces és emlékezetes fotók készítésére.

Menyasszonyi és Újasszonytánc:

A menyasszonyi tánc az ünnepelt és vendégek közötti különleges pillanatot idézi meg, míg az újasszonytánc az új pár közös pillanatát jelenti. Ezek az érzelmekkel teli táncok igazán megkapó képeket eredményeznek.

Együtt Építünk Emlékeket:

Ha fontosnak tartod az életed egyik legfontosabb napjának megörökítését, álljunk össze és rögzítsük ezeket a pillanatokat, melyek örökre emlékezetesek maradnak!