Esküvő fotózásnak 5 technikai alapfeltétele, amiről feltétlenül tudnod kell!

Esküvő fotózásnak 5 technikai feltétele van, amiről feltétlenül tudnod kell, ha nem akarod veszélyeztetni az esküvő fotózásod napját. Az esküvő fotós technikai felszerelése sarok pontja a fotózásnak.

Mi alapján döntheted el, hogy profi vagy hobbi fotóssal van dolgod? Alább a profi fotós ismérveiről olvashatsz.

  1. Fotósodnak minimum 2 darab profi gépváza van. Az 1 gépvázzal fotózás hátránya, hogyha az esküvő fotózás során romlik el a váz, a fontos és megismételhetetlen pillanatokról nem készülnek képek. StudioPixel minden fotózás alkalmával, 2 darab Nikon D750 gépvázzal vonul ki. A professzionális képalkotási technikával rendelkező Nikon D750 kivételes képminőséget (döbbenetes élességű és gazdag színvilágú felvételek) és minden eddiginél tisztább képeket biztosít.
  2. Fotósod profi gépvázai dupla memória kártyákra rögzítenek, a biztonsági mentés már az exponálás pillanatában megtörténik. StudioPixel csak és kizárólag dupla memóriakártyás gépvázakkal dolgozik.
  3. Fotósod minőségi objektíveket használ. A StudioPixel Nikon és a Sigma újratervezett professzionális Art modelljeit használja, amik kifejezetten megállják a helyüket minden napszakban. Erős fényerővel rendelkeznek, ezért az esti órákban is kiváló fotókat készítünk velük.
  4. Fotósod megfelelő vaku készlettel rendelkezik, mely lehetővé tesz, hogy a hangulati fényekkel bevilágított termekben is minőségi fotók készülhessenek az éjszakai órákban is.
  5. Fotósod megőrzi évekre a biztonsági mentést. StudioPixelnél ez 5 év.

Leave A Comment