StudioPixel – fotós tanácsai a nagy napra

 1. Fontos, hogy az esküvő napján már csak a pillanat megélése legyen a gondolataitokban, a fotók meglátjátok, majd önmagukért beszélnek.
 2. Amennyiben a készülődést is fotózza a fotós, még színesebbé válik az esküvői album.
 3. Ahhoz, hogy az esküvő fotós ne maradjon le egyetlen emlékezetes pillanatról sem, egyeztessétek vele az esküvő menetét pontról pontra, ha esetleg valamilyen titkos meglepetésre készültök is, az esküvő fotós már előtte tudjon róla.
 4. A kreatív fotózás általában 1,5-3 órán át tart, ezt az időt szánjátok rá, hogy tökéletes képek születhessenek.
 5. Érdemes a kreatív fotózást az esküvő előtti napokban megtartani, bár erre nem mindig van lehetőség. Előnye bővebb és gazdagabb képsorozatot lehet készíteni.
 6. Ha a kreatív fotózás az esküvő napján van, célszerű közeli helyszínt választani, nem érdemes sokat utazni, egyeztessetek az esküvő fotóssal az elképzelésekről, színesítheti azokat plusz helyszínek bevonásával.
 7. A menyasszonyi csokor legyen színes, így nem olvad bele a ruhába a fotókon, és sokkal mutatósabb. A menyasszonyi csokrot duplán rendeld meg, ha az esküvőt megelőző napokba zajlik a kreatív fotózás. Fontos, hogy ugyan olyan virágokkal és virágkötéssel legyen elkészítve.
 8. Legyen fátylad, kendőd, esernyőd, vagy olyan kiegészítők, melyek fontosak számotokra, rátok jellemző, ezek fel tudják dobni a fotózást. A fotókon csodálatos hatást keltenek majd, egyedivé teszik.
 9. A polgári és a templomi szertartásnál lassan vonuljatok be és a gyűrűt is lassan húzzátok egymás ujjára, a hitvesi csók is kis kitartással legyen, így biztosan készülnek jó képek a fontos pillanatokról.
 10. A lakodalom helyszíne lehet világos vagy hangulati fényekkel bevilágítva. Manapság divatos, hogy dj zenél, ilyenkor alig vannak fények, de ezt a StudioPixel speciális vakuival megoldja.
 11. A díszvilágítás nagyon hangulatos fényekkel színesíti a fotókat, ezért ha tehetitek, ezt a kiegészítőt rendeljétek meg a dekorosoktól.
 12. Az estére tervezett programok és beszédek, amiket rokonok, barátok mondanak, lagzis játékok a fotózás szempontjából is előnyösek, mert ilyenkor változatos, igazán vidám, mosolygós képek születnek.

Leave A Comment